THAISE CURRY MET GARNALEN

  • 2 eetl kokosolie 
  • 1 ui 
  • 400 gram garnalen 
  • 1 broccoli 
  • sugarsnaps 
  • 1 wortel 
  • 200 gr champignons 
  • 1 courgette 
  • 1 paprika 
  • bamboescheuten 
  • 1 ananas 
  • 2 stengels citroengras, gekneusd en fijngesneden 
  • 1 blikje kokosmelk 
  • zeezout  
  • peper

Smelt de kokosolie in een grote wok of hapjespan op een middelhoog vuur en fruit hierin de ui. 
Voeg daarna de garnalen, broccoli, sugarsnaps, wortel, champignons, courgette en paprika en citroengras toe en bak dit samen ongeveer 10 minuten. 
Voeg daarna de ananas (of mango) en bamboescheuten toe en giet hier dan de kokosmelk overheen. 
Breng het geheel aan de kook en laat nog ongeveer 5 minuten sudderen. 
Breng op smaak met peper en zout.