TROPISCH VIS

  •  250 gram witvis van de visboer 
  • (denk aan kabeljauw of roodbaars) 
  • 2 citroenen 
  • 1 ananas 
  • 2 sjalotten 
  • 1 chilipeper 
  • 2 theelepels ghee of kokosolie 
  • zout en peper 
  • basilicum blaadjes

Stap 1: 
Verwarm de oven voor op 180 graden 
Dep eerst de vis droog met wat keukenpapier. 
Snijd de vis in stukken 
In een ingevette ovenschaal. 
Besprenkel het geheel met het sap van de citroenen.

Stap 2: 
Snijd nu de uien en de chili in kleine blokjes of schijfjes en voeg die toe aan de oven schaal. 
Snij nu de ananas en verwijder alle zwarte puntjes die eventueel achterblijven. 
Maak mooie blokjes en verdeel die gelijkmatig over de ovenschaal. 
Na het snijden van de peper worden alle zaadjes verwijderd. 

Stap 3: 
Plaats dit in de voorverwarmde oven en laat dit 10 minuten staan. Check alles na.

​​​​​​​

​​​​​​​