
OMELET MET FETA EN GESTOOMDE COURGETTE
- 70 gram geitenkaas
- 2 theelepels oregano
- 2 eieren
- 1 ui
- 300 gram courgettes
- 300 gram koolraap
- snufje zout en peper
- 2 theelepels vierge olijfoli
Stap 1:
Snijd eerst de geitenkaas in kleine blokjes.
Klop vervolgens de eieren en roer deze samen met de geitenkaas door elkaar.
Voeg er vervolgens een snufje zout en peper aan toe.
Stap 2:
Snijd nu de ui in blokjes en fruit deze in een pan met olijfolie, net tot dat de ui blokjes een licht bruine gloed krijgen.
Voeg er eventueel wat zout en peper aan toe.
Stap 3:
Snijd nu de koolrabi in kleine plakjes en voeg die toe aan de pan en bak de plakjes licht.
Voeg ook hier wat zout of peper aan toe.
Stap 4:
Snijd nu de courgette in de lengte in mooie plakjes en bak deze vervolgens in een andere pan.
Blus deze af met een film laagje water en kook dit dan 2 a 3 minuten.
Breng dit op smaak met zout en peper.
Stap 5:
Het gehele geiten met ei mengsel in een pan bakken tot 4 kleine omeletten.
Voeg nu de omeletten op een bordje en plaats hier de ui en de courgette reepjes omheen.