
BLOEMKOOL BROCCOLI EN KAAS
- bloemkool 125 gram
- broccoli 125 gram
- halloumi70 gram gril kaas
- eieren 2
- kokos of amandelmeel 3 eetlepels
- peper en zout
- boter of kokos olie
Stap 1:
Snijd de bloemkool en de broccoli in hele kleine reepjes en blokjes en plaats deze vervolgens in een pan.
Stap 2:
Rasp de kaas en verstrooi deze gelijkmatig over de bloemkool en de broccoli.
Meng daarna de inhoud met de kokos of het amandelmeel en voeg hier wat peper aan toe.
Stap 3:
Voeg nu de eieren toe en meng met je handen alles totdat dit een massa wordt.
Verhit dan de boter of kokos olie in een pan en vorm uit de gecreëerde massa mooie op handpalm grote pasteitjes.
Stap 4:
Bak de pasteitjes aan beide zijden 4 minuten en zorg dat er een krokant bruine buitenkant ontstaat.