
DRESSING MET GEROOSTERDE CHILI 
- pepers 3 rode
- olijfolie 10 eetlepels extra
- citroensap 1/2 eetlepels
- muntblaadjes 1 bosje fijngehakte
- zout
Stap 1:
Prik de pepers eerst even door met een scherp voorwerp.
Dit voorkomt tijdens het roosteren dat ze gaan poffen.
Plaats daarna de chilipepers onder de gril en rooster de chilipepers totdat ze lekker verkleurd zijn.
​​​​​​​Stap 2:
Plaats de chilipepers vervolgens onder een plastic bakje en laat de chilipepers daar even staan.
Zo kunnen ze een klein beetje stomen en laat de schil straks makkelijker los.
Stap 3:
Verwijder vervolgens de pitjes en snijd de chilipeper in stukjes.
Hak het vruchtvlees goed fijn en meng het daarna met de andere ingrediënten in een kom.
Breng het geheel op smaak met wat zout en wat peper.
Stap 4:
Serveer het geheel in een mooi bakje of schaaltje en plaats dit op de tafel.