HAZENRUGFILET MET PADDENSTOELEN

  • Hazenrugfilets 4  
  • zout peper 
  • boter 40 gr  
  • sjalotten 2  
  • champignons 75 gr
  • oesterzwammen 100 gr
  • shii-take 50 gr 
  • wildbouillon 1 dl  
  • slagroom 1 dl 

Dep de hazenrug filets droog met keukenpapier 
Bestrooi ze met peper en zout 
Verhit de boter en bak de haas snel (2-3 minuten) aan alle kanten bruin neem het vlees uit de pan, maar houd het warm pel de sjalotten en hak ze klein 
Maak de paddenstoelen schoon, en snijd grotere exemplaren kleiner 
Bak de sjalotten en de paddenstoelen in de hete boter voeg de wildbouillon toe, laat de saus iets inkoken voeg de room toe 
Leg de hazenrug filets terug in de pan zodat ze even mee warmen 
Zorg ervoor dat de saus niet meer kookt 
Serveer de haas met de saus op een voorverwarmde schaal.