TOMATEN VLEES GEVULDE

  • vleestomaten 6
  • courgette 1  
  • olijfolie 2 eetlepels  
  • bakbacon 75 gr  
  • gehakt 250 gr 
  • basilicum 3 eetlepel fijngesneden 
  • Parmezaanse kaas 100 gr
  • Parmezaanse kaas 50 gr gemalen

Hol de tomaten uit en bewaar de pulp
Verhit de olie in een koekenpan 
Snijd de bacon in kleine stukjes en bak dit in de olie Voeg het gehakt toe en bak het rul 
Voeg 1 eetlepel Basilicum toe 
Laat de pulp uitlekken en voeg het toe aan het gehaktmengsel 
Snijd de courgette in kleine blokjes en voeg ze toe aan het gehaktmengsel 
Laat het geheel 2 à 3 minuten stoven 
Breng het op smaak met peper en zout 
Snijd de Parmezaanse kaas in kleine blokjes en voeg dit toe aan het mengsel 
Schep het mengsel in de uitgeholde tomaten Bestrooi de tomaten met geraspte
Parmezaanse kaas en 2 eetlepels basilicum 
Zet de tomaten 20 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven.