
BROOD GEHAKTBROOD
- kokosolie 2 el
- Ui 1
- Bleekselderij 1
- Wortel 1
- zwarte peper
- Courgette 1
- Rundergehakt 750 g
- tomaten 6 Zongedroogde
- Mosterd
- Gedroogde oregano
- Paprikapoeder
- Gedroogde koriander
- Garam masala
- Komijn
- Ei 2
Schil de wortel en courgette.
Hak de wortel, ui, courgette en bleekselderij fijn.
Verwarm de oven voor op 180°C en zet een bakblik klaar (eventueel ingevet).
Smelt de kokosolie in een grote hapjes pan op middelhoog vuur en fruit hierin de ui, bleekselderij en wortel op smaak gebracht met peper en zout.
Voeg de courgette toe en bak dit mee tot de courgette zacht is, draai daarna het vuur uit.
Doe het rundergehakt in een grote kom en voeg hier de rest van de ingrediënten (inclusief de gebakken groenten) bij.
Kneed dit met schone en koude handen tot een goed gemengd geheel.
Vul het bakblik met het meatloaf mengsel en bak dit ongeveer 30-40 minuten in de oven tot de bovenkant mooi bruin is.
Haal de meatloaf uit de oven en laat nog even 5 minuten afkoelen voordat je het uit het bakblik haalt.