
MUFFINS KERSEN
- 45 gr tapioca meel
- 45 gr kokosmeel
- bakpoeder
- zeezout
- 4 eieren
- 5 eetl honing
- 4 eetl kokosolie
- 1 theel vanille extract
- 120 ml kokosmelk
- 1 kopje bevroren kersen
- 1â„2 kopje mini chocolade chips
Verwarm de oven voor op 200°C en zet een muffintray met 12 muffin vormpjes klaar.
Meng de tapiocameel, kokosmeel, bakpoeder en zout met een handmixer of in een keukenmachine.
Klop in een andere kom de eieren los en voeg hier de honing en kokosolie aan toe.
Mix dit tot een egaal mengsel.
Combineer nu de droge en natte ingrediënten en voeg hier de honing en kokosmelk aan toe.
Mix wederom tot je een glad, maar dik mengsel hebt.
Vouw tot slot de bevroren kersen en de chocolade chips door het beslag.
Vul hiermee de muffin vormpjes.
Dit kan tot aan de randwant de muffins zullen niet veel rijzen.
Bak gedurende 30-40 minuten, of tot de bovenkant lichtbruin is en een tandenstoker schoon en droog uit de muffins komt.