ROSBIEF MET GEGRILDE GROENTEN

  • 400-600 gr rosbief  
  • Zeezout 
  • peper. 
  • Knoflook 
  • rozemarijn 
  • 1 kilo groenten naar keuze, in stukken (bv wortel, broccoli, bloemkool, courgette, etc) 
  • Olijfolie 
  • Kerriepoeder 
  • Chilivlokken

Wrijf de rosbief in met versgemalen peper en zout, knoflook en rozemarijn. 
Verhit een grillpan op hoog vuur en grill hierin de rosbief ong 20 minuten of tot het vlees aan alle kanten mooie bruine streepjes heeft. 
Verpak het daarna in aluminiumfolie en laat het nog even rusten. 
Snijd het vlees voor het opdienen in dunne plakjes. 
Voor de groenten verwarm je de oven voor op 200°C en stort je alle groenten in een grote ovenschaal. 
Kruid dit naar smaak en rooster dit in ongeveer 30 minuten of tot de groenten gaar zijn.