
SALADE HAMBURGER
- 500 gr rundergehakt
- 1 ui
- Peterselie
- Zeezout
- Peper
- Kokosolie
- 1 krop sla
- Cherry tomaatjes
- 1 komkommer
- 4 augurken
- 2 eieren
- Dressing
- Mosterd
- Honing
- Balsamicoazijn
- Zeezout
- peper
Warm de oven voor op 150°C.
Kneed het gehakt samen met de gebakken ui, peterselie en peper en zout tot vier hamburgers.
Bak deze vervolgens in een hete koekenpan in kokosolie aan beide zijden bruin.
Leg ze daarna de voorverwarmde oven om ze verder te garen, op deze manier blijven ze mooi sappig.
Pak ondertussen 4 borden en leg hierop de sla, cherrytomaat en komkommer.
Maak de dressing aan door alle ingrediënten door elkaar te mixen met een garde en besprenkel de salade hiermee.
Bak hierna de eieren naar wens in een koekenpan met een zout.
Haal vervolgens de burger uit de oven en leg deze op de salade.