SOEP MET KABELJAUW

  • 4 eetl kokosolie 
  • 1 sjalotje 
  • 150 gr champignons 
  • 2 courgettes 
  • 2 wortels 
  • 2 vleestomaten 
  • 1 liter groentebouillon 
  • Kokosolie 
  • 4 kabeljauwhaasjes 
  • 1 limoen in 4 partjes

Smelt 2 eetl kokosolie in een soeppan en fruit hierin het sjalotje. 
Voeg daarna de champignons, courgettes, wortels en vleestomaten toe aan de pan. 
Voeg de groentebouillon toe en laat 20 minuten pruttelen. 
Verhit in een koekenpan 2 eetl kokosolie als de soep bijna klaar is en bak hierin de kabeljauw tot deze gaar is . 
Zet 4 diepe soepborden klaar en leg een kabeljauwhaasje in het midden van elk bord. 
Schep de groentesoep hier overheen. 
Knijp tot slot een schijfje limoen boven je bord uit en smikkelen maar!