SPINAZIE ROL

  •  650 gram fijngehakte spinazie 
  • 6-7 eieren 
  • 3-4 uien 
  • 200 ml tomaten puree 
  • (tomaten puree verdund met water) 
  • snufje zout, peper, tijm en oregano 
  • 1 theelepel kokosolie

Stap 1: 
Verwarm de oven voor op 180 graden. 
Tik vervolgens de eieren kapot in een grote schaal en meng deze met de spinazie. 
Breng dit geheel op smaak met wat zout en peper. 

Stap 2: 
Bekleed vervolgens een bakplaat met bakpapier en verspreid de gehele spinazie en ei massa in een dunne laag op de bakplaat. 
Plaats dan de ovenplaat in de oven en bak het geheel in ongeveer 20 minuten. 

Stap 3: 
Snijd nu de uien in kleine stukjes en fruit deze in wat kokosolie. 
Voeg hier eventueel wat zout of peper aan toe. 
Verdun nu de tomaten puree met wat water en voeg hier de oregano, tijm, zout en peper aan toe. 

Stap 4: 
Controleer bij de spinazie koek of het ei goed is. 
Zo niet dan zet je het geheel nog even terug totdat alles mooi crispy is. 

Stap 5: 
Spreid nu de tomaten puree met kruiden op de spinazie koek en verdeel dit gelijkmatig. 
Rol niet in een keer alles op maar verdeel de gehele koek in twee helften. 
Verdeel de wraps over de borden en serveer het gerecht op tafel.